22mm

Es diu que el valor de la distància focal que forma una imatge dins de l'ull humà oscil·la entre els 22 i 24 mm. Una de les formes d'expressió i comunicació més comuns és la verbal, però per a nosaltres la visual és amb la que millor ens expressem i la trobem més divertida i completa. No per res es diu que: "Una imatge val més que mil paraules". 22mm està format per Amanda Batlle i Sebastian Peña. Som dos rodamón enamorats de la fotografia, el vídeo, el mar i òbviament el busseig. Després de diversos anys viatjant per Amèrica, Europa i Àsia , vam decidir començar a compartir una mica del material audiovisual que hem anat creant a travez dels nostres viatges i experiències. Som especialistes en la matèria del vídeo i fotografia sub, però no ens agrada deixar de banda la fotografia urbana i natural.

Amanda Batlle

Amanda Batlle va néixer a prop de Barcelona , Espanya . Des de petita va viure a un pas de la platja i això va ser el que la va portar a estar enamorada del mar. És llicenciada en Biologia per la Universitat de Barcelona. Actualment estudia un Màster en maneig i conservació de recursos marins i costaners. Té més de nou anys d’experiència en la filmació i edició de vídeos subaquàtics. Va començar treballant de videògrafa subaquàtica el 2007 a la Riviera Maya. El 2010 s’encarregava de la producció de vídeos promocionals i de record en reconeguts centres de busseig als Pirineus i a la Costa Brava. El 2011 va aterrar a les Maldives, país on encara viu. L’Amanda és instructora de submarinisme per les agències PADI & SSI i ha fet més de 3.000 immersions. El març del 2013 va guanyar el 1r premi del concurs de vídeo subaquàtic que organitza la prestigiosa revista Underwasser. Al llarg de la seva carrera com a bussejadora professional ha gravat vídeos promocionals i educatius per a centres d’immersió i hotels a les Maldives i Espanya. Actualment treballa com a biòloga marina en un distingit hotel de les Maldives on col·labora amb projectes de conservació com Manta Trust i Maldives Whale Shark Research Program.

Sebastian Peña

Sebastià Penya és de Cuernavaca , Mèxic. Ell comença a estudiar Negocis i Administració, però tan aviat com va tenir l'oportunitat d'experimentar el busseig canvi la seva vida per complet. Avui és instructor de submarinisme per les agències PADI & SSI. Durant els més de nou anys que fa que es dedica professionalment al busseig, ha fet més 4.500 immersions. Té experiència en el busseig sota gel als Pirineus, busseig en coves als cenotes de la Riviera Maya i als atols de les Maldives. Va començar a interessar-se per la fotografia la primavera del 2011, cosa que el va portar a estudiar Disseny i Programació de Pàgines Web. Així va ser com va adquirir experiència en l’edició i producció fotogràfica. Quan va arribar a les Maldives es va començar a especialitzar en fotografia subaquàtica, disciplina amb què pot combinar les seves dues passions. "el busseig i la fotografia" Actualment treballa com a instructor de busseig en un distingit centre de busseig i resort de les Maldives.

follow us on Facebook links follow us on Instagram